Re: Pop3 demo?

Giganews Newsgroups
Subject: Re: Pop3 demo?
Posted by:  john vd waeter (jo…@jvdw.nl)
Date: Mon, 23 May 2005

Maybe someone has a working compiled version of Pop3tools I can test?

john vd waeter wrote:
> Hi all,
>
> I wanted to experiment pop3.
>
> I Have a computer Win98SE, D7, Indy 9. The pop3 demo with Indy 9 worked ok.
>
> I deleted Indy 9 via the D7 installationdisk, searched and deleted other
> remains of Indy and installed Indy 10.0.76. All no problem, so far.
>
> I downloaded the pop3-tool demo for Indy 10.
> Compile and run, ok.
>
> Then I send a message using Thunderbird to the test-mailbox, plain text,
> with 2 little bmp-files attached.
>
> Pop3-tool says I have a message. OK. Pressed Get to see the message. The
> Messagetab says: multi-part message in Mimeformat. Not the message-body.
> And it says attachments: 0.
> Press GetHeader. Now the messageheader appears on the messagetab, the
> headertab flashes but remains empty. If I Get Raw the messages, both
> attachments are visible, base64.
>
> I send the same message, now using Outlook Express. Same result. I sent
> the same message using Indy smtp-component. same result: attachments: 0.
>
> Both Outlook and Thunderbird receive the message correctly.
>
> I can only think of two scenarios: something's wrong with the pop3-tool
> demo OR there must be some leftovers from Indy9 screwing up indy10....
>
> Any ideas?
>
> tia!
> John

Replies

In response to

Pop3 demo? posted by john vd waeter on Sun, 22 May 2005